Tilausrummut

Tilausrummut

Kenties olet haaveillut rummusta jo pidempäänkin. Nyt on tullut aika sellaisen hankintaan ja toivot syntyväksi jotain uutta ihan sinua varten. Tilausrumpu on tähän loistava vaihtoehto!

Tilausrumpu syntyy toiveittesi mukaan ja energian johdattelemana täydelliseksi juuri sinulle. Oma energiasi työskentelee kanssani rummun hyväksi aina kehän synnystä kapulan valmistumiseen asti.

Palvelun hintaan kuuluu halutessasi energiahoidollinen videopuhelu kanssani, jonka aikana selvitämme toiveitasi rummun suhteen ja kirkastamme kuvaa siitä, millainen rumpu sinua on tulossa tukemaan.

Voi ajatella, että syntyvä rumpu edustaa uudeksi syntyvää sinua. Kun kuva syntyvästä rummusta ja sen edustamista energioista selkeytyy, selkeytyvät myös sydämesi toiveet ja suunta, johon haluat elämässäsi astua. Rummuntekoprosessi kanssani tukee siis sinua tällä tavoin elämänpolullasi.

Tilausrummun saat sen kokoisena kuin haluat. Rummun värjäyksessä ja valmistamisessa huomioin toiveesi parhaani mukaan.

Hinta normaalikokoiselle 38 cm tilausrummulle on 400 euroa (sis. alv. 24%). Suurempien 45-55 cm rumpujen hinta on rummusta riippuen noin 450-550 euroa.

Hinta sisältää intuitiivisesti ja toiveidesi mukaan tehdyn kapulan.

Tilausrummun toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

Rummun toimitus kotimaassa ja Euroopassa 20 euroa, muu maailma edullisen toimituksen ollessa saatavilla 35-40 euroa.

Rumpuun on mahdollista myös tilata Minean joko intuitiivisesti kanavoima tai toiveittesi mukaan tekemä maalaus. Tämä lisää toimitusaikaa viikosta kahteen rummun kuivumisen ja maalaamisen vaatiman ajan vuoksi. Tiedustele maalauksen hinnasta puhelimitse!

Tavoitat meidät parhaiten puhelimella numerosta +358-40-4107004 tai sähköpostilla osoitteesta antti@drumsoflove.fi

Millainen on Sinun tuleva rumpusi?