Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 8.10.2019 alkaen.

Myyjä

Rakastava Sydän Tmi/Antti Aalto
Y-tunnus 2311478-0
Satamatie 9
81100 Kontiolahti
antti@drumsoflove.fi
www.drumsoflove.fi
Puhelin: +358-40-4107004

Tuotteet

Kaupan kohteena ovat tuotteet tai palvelut sikäli kun ne verkkokaupassa on valittu.

Mikäli jonkin tuotteen kohdalla on kaupassa virhe, eikä toimittaminen ole mahdollista, myyjä palauttaa ostajalle maksetun summan ja kauppa peruuntuu.

Toimitus, maksu ja palautus

Tuotteet ja palvelut pyritään kuvaamaan kaupassa mahdollisimman tarkasti ja toimitetaan kuvauksen mukaisina.

Mikäli tuotteet tai palvelu on tarkoitus maksaa osissa, tästä on ennalta sovittava.

Mikäli verkkokaupassa perityissä toimituskuluissa on oleellinen virhe verrattuna todellisiin toimituskuluihin, myyjä ottaa asiakkaaseen yhteyttä sopiakseen lisämaksusta tai kaupan purusta. Esimerkkinä tällaisesta virheestä voisi olla tarjottu edullinen postitus ulkomaille ja edullisen postitusvaihtoehdon puuttuminen tilaushetkellä myyjästä riippumattomista syistä johtuen.

Rummut

Valmiit rummut toimitetaan postitse särkyvänä pakettina yleensä viikon kuluessa maksun vahvistamisesta, tai kuten muun toimituksen tai noudon tapauksessa on erikseen sovittu. Tilauksesta valmistettujen rumpujen toimitusaika on arviolta 2-3 viikkoa, tai kuten erikseen sovittu. Esimerkiksi maalaus rumpuun tai poikkeuksellinen rummun koko voivat pidentää toimitusaikaa.

Ostajalla on oikeus kokeilla rumpua kotioloissa ja palauttaa rumpu 14 päivän kuluessa mikäli rumpu ei vastaa ääneltään tai laadultaan odotuksia. Kokeiluun ei sisälly mahdollisuutta käyttää rumpua ulkona luonnossa tai muilla tavoilla, jotka ylittävät tavanomaisen kokeilun rajan ja saattavat heikentää rummun myyntiarvoa.

Palautettaessa rumpu tulee pakata turvallisesti lähetyspakkaukseen tai vastaavasti suojaavaan pakkaukseen ja toimittaa postitse särkyvänä pakettina myyjälle. Ostaja vastaa palautuskuluista.

Myyjä palauttaa myyntisumman ostajalle varmistuttuaan palautetun tuotteen eheydestä.

Poikkeuksena palautusehtoihin ovat tilauksesta ostajaa varten tehdyt rummut, jolloin myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa rumpua palautuksena vastaan. Lähtökohtaisesti kauppaa ei voi enää perua rummun synnyttyä.

Palveluiden kauppa

Ostaessa palveluja, kuten hoitosarjoja, tulkintoja tai energiahoitoja myyjä ja ostaja sopivat erikseen mahdollisista myyntisumman tai sen osan palautuksista mikäli palvelun tarjoaminen tai sen vastaanottaminen estyy.

Myydyt hoitosarjat ovat sitovia, eikä myyjä tai ostaja ole oikeutettu perumaan kauppaa ilman painavaa syytä. Myyjä sitoutuu sopimaan asiakkaan kanssa korvaavan ajankohdan palvelulle, jonka toimittamiseen sovittuna päivänä tulee este. Ostaja sitoutuu ilmoittamaan hyvissä ajoin esteestä vastaanottaa palvelu. Sovittuna päivänä perutuista palveluista myyjä on oikeutettu pidättämään palvelusta täyden hinnan.