Rummuntekokurssit

Rummuntekokurssit

Haluatko rakentaa rumpusi itse? Siinä tapauksessa järjestämäni rummuntekokurssi on hieno vaihtoehto!

Järjestän rummuntekokursseja sopivan paikan ja ryhmän löytyessä ja olen avoin toiveille uusista kursseista.

Rummuntekokurssi on tyypillisesti yksi- tai kaksipäiväinen tapahtuma, jonka aikana kootaan ja värjätään poronnahasta rumpu valmiille tekemälleni koivuvaneriselle kehälle. Lisäksi valmistetaan kapula.

Kun syntyy rumpu, syntyy myös portti ja mahdollisuus uuteen sinuun. Rummuntekokurssin aikana luodaan valoyhteyksiä ja annetaan näkymättömän maailman järjestyä uudelleen kannattelemaan niitä askelia, joita sinun sydämesi haluaa ja on valmis ottamaan. Oletko valmis ottamaan askelen kohti uutta sinua?

Rummuntekokurssin hinnat alkavat 225 eurosta/osallistuja yksipäiväisille kursseille. Viikonloppumuotoisten kurssien hinta ohjelmasta riippuen on noin 300-350 euroa. Kaksipäiväinen kurssi sallii syvemmän itseen tutustumisen, ryhmänä ajan vieton ja sydämen parantelun, ja voi sisältää esimerkiksi luontoyhteysharjoituksia tai äänikylvyn. Hintoihin lisätään harkinnanvaraisesti tilavuokra osallistujien kesken jaettuna.

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Puhelin +358-40-4107004 ja sähköposti antti@rakastavasydan.fi

Tulevat kurssit

  • 12.-14.8. Lohtajalla, Niemen lomamökkien tiloissta. Saapuminen perjantaina kello 16, kurssin päätös sunnuntaina kello 16. Lisätietoja kurssista saat kysymällä tai esim. FB-tapahtumasta: linkki
    Tule mukaan!
fiFinnish