Luontoyhteys

Luontoyhteys

Tervetuloa viettämään päivä luontoyhteyden, luonnon rakkauden ja sydämesi ja äärellä kanssamme!

Järjestämme shamanistisia luontoyhteyspäiviä eri puolella Suomea. Päivät tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua syvemmin luontoon ja itseesi osana luontoa.

Vahvistamme luontoyhteyspäiviäen aikana jokaisen osallistujan luontoon ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka tuo meitä lähemmäs aitoa kokemusta itsestämme ja elämän merkityksellisyydestä.

Ajatus ja kokemus on, että luonto peilaa meille muun muassa läsnäoloa, kehollisuutta, vastaanottavuutta, pyyteettömyyttä, ja kiitollisuutta. Luonnon äärellä löydämme itsestämme sen, mikä tekee meistä luonnon lailla osan elämää ja ajatonta elämän kiertoa.

Luonnossa saamme yhdistyä myös siihen, miksi koemme elämämme merkittäväksi ja mitä haluamme elämämme kautta itsellemme ja elämälle antaa.

Lisäksi luonto parantaa haavoja, joissa olemme ehkä kokeneet itsemme ja sydämemme toiveet mitättömiksi. Luonto toivottaa meidät tervetulleiksi aidoimmillamme ja kertoo, että aitouttamme, sydäntämme ja elämisen rohkeutta tarvitaan ja kaivataan.


Järjestämiimme päiviin kuuluu rentoa, iloista yhdessäoloa, tutustumista päivän luontokohteeseen, ja luonnon äärelle hiljentymistä.

Saamme myös jakaa kokemuksiamme ja nauttia ruokaa tai eväitä luonnon äärellä.

Päivään kuuluu yleensä myös rummuttelua tai kristalliäänimaljoja. Järjestettävissä on myös mahdollisuus hankkia ja pyhittää valmistamamme rumpu.

Jokaisesta päivästä muodostuu ryhmän ja matkakohteen näköinen kokonaisuus.

Ilmoittautuaksesi järjestämäämme tapahtumaan, voit olla yhteydessä Anttiin numerossa +358-40-4107004 tai sähköpostitse antti@drumsoflove.fi.

Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lähellesi järjestämäämme Luontoyhteystapahtumaa!