Drum-making classes

Drum-making classes

Do you wish to build your own drum? Then one of our drum-making classes is a great choice!

We hold drum-making classes as guided and requested, and we're open to wishes on new class dates and locations.

Rummuntekokurssi on tyypillisesti yksi- tai kaksipäiväinen tapahtuma, jonka aikana kootaan ja värjätään poronnahasta rumpu valmiille tekemälleni koivuvaneriselle kehälle. Lisäksi valmistetaan kapula.

Kun syntyy rumpu, syntyy myös portti ja mahdollisuus uuteen sinuun. Rummuntekokurssin aikana luodaan valoyhteyksiä ja annetaan näkymättömän maailman järjestyä uudelleen kannattelemaan niitä askelia, joita sinun sydämesi haluaa ja on valmis ottamaan. Oletko valmis ottamaan askelen kohti uutta sinua?

Rummuntekokurssin hinnat alkavat 225 eurosta/osallistuja yksipäiväisille kursseille. Viikonloppumuotoisten kurssien hinta ohjelmasta riippuen on noin 300-350 euroa. Kaksipäiväinen kurssi sallii syvemmän itseen tutustumisen, ryhmänä ajan vieton ja sydämen parantelun, ja voi sisältää esimerkiksi luontoyhteysharjoituksia tai äänikylvyn. Hintoihin lisätään harkinnanvaraisesti tilavuokra osallistujien kesken jaettuna.

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Puhelin +358-40-4107004 ja sähköposti antti@drumsoflove.fi

Tulevat kurssit

  • 21.-22.8. Universaliksella ja Hiidensaarella Kouvolassa. Kurssi lauantaina Universaliksella 10-18 ja sunnuntaina Hiidensaarella 10-16. Valmistamme rummut lauantaina ja kapulat sunnuntaina. Kurssin hinta 350€ sis. Alv. 24% sisältää tarvittavat materiaalit ja keittolounaan molempina päivinä. Varhaisen varaajan etuna saat kurssin hintaan 300€ varatessasi paikkasi verkkokaupastamme 30.6. mennessä. Tervetuloa!
en_USEnglish